Рекорд по кількості ДТП: ожеледиця спровокувала масові аварії на дорогах Київщини

Рекорд по кількості ДТП: ожеледиця спровокувала масові аварії на дорогах Київщини

На жаль, не минулося без жертв.

Ожеледиця спричинила десятки аварій у Києві та області, в тому числі і з жертвами. Через негоду Укравтодор обмежив рух вантажного транспорту на Київщині, Житомирщині та Черкащині, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Зазвичай у Київській області щодня трапляється близько 30 аварій, а цієї п'ятниці лише за ранок їх було 50. П'ять машин зіткнулися на "варшавській трасі" в 7 км від Києва. Два автомобілі стояли на узбіччі, коли в них влетіла "Газель", а потім до аварії долучилися ще двоє учасників. Постраждалих у ДТП немає. "Зупинився на узбіччі, там машину скинуло в кювет, хотів допомогти. І в цей час "Газель" наїхала", - пояснив автовласник Валерій. Усі учасники аварії нарікають на стан дорожнього покриття – воно дуже слизьке.

Ожеледиця стала причиною великої кількості аварій у Київській області

Ожеледиця стала причиною великої кількості аварій у Київській області

У Немішаєвому в 15 км від Києва аварія забрала життя водія легкового авто "Опель". Чоловік намагався обігнати фуру, але машину на льоду занесло, розкрутило і кинуло під вантажівку. В цій ДТП ще одна людина постраждала.

Наймасовіша ж аварія трапилася в Києві на проспекті Перемоги поблизу метро Берестейська, де зіткнулися одразу 11 автомобілів. На щастя, ніхто серйозно не постраждав – лише двох пасажирів авто забрали до лікарень, бо вони не користувалися ременями безпеки і вдарилися головою об лобове скло.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація