Ще на двох ділянках Києва світлофори запрацюють у режимі "Зеленої хвилі"

Ще на двох ділянках Києва світлофори запрацюють у режимі "Зеленої хвилі"

Фото: pixabay.com

Для безперервного руху за даними маршрутами водіям необхідно дотримуватись швидкісного режиму 35-45 км/год.

Вже 2 серпня Київська міська державна адміністрація запровадить режим "Зелена хвиля" ще на двох ділянках столичних доріг.

Про це повідомили у прес-центрі КМДА.

"Зелена хвиля" запрацює в тестовому порядку на двох маршрутах: вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського, що включає 17 світлофорних об'єктів, та вул. Жилянська – вул. Антоновича, що налічує 18 світлофорних об'єктів. Для безперервного руху за даними маршрутами водіям необхідно дотримуватись швидкісного режиму 35-45 км/год", - йдеться у повідомленні.

Таким чином комунальне підприємство "Київдорсервіс" продовжує відпрацьовувати режим координованого керування світлофорами "Зелена хвиля".

"Автоматизована система керування світлофорними об'єктами  реалізується, аби позбутися заторів та покращити транспортне сполучення міста. Концепція  впровадження "Зеленої хвилі" – це один з етапів розвитку інтелектуальної автоматизованої системи управління дорожнім рухом столиці, яка вкрай необхідна для міста. Започаткований проект, напрацювання якого було розглянуто на транспортній комісії, увійшов до "Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року", - зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Нагадаємо, 2 липня столичні світлофори запрацювали у режимі "Зелена хвиля"  на ділянці: бульв. Тараса Шевченка – бульв. Лесі Українки –  вул. Кіквідзе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація