Серед "погорільців" будинку в центрі Києва опинився посол МЗС

Серед "погорільців" будинку в центрі Києва опинився посол МЗС

Всіх мешканців будинку евакуювали / Фото: Facebook/Кулеба

Всіх мешканців будинку евакуювали.

Рятувальники продовжують роботи на місці пожежі у житловому будинку на вулиці Михайлівській, передає кореспондент ТСН.

Пожежники продовжують розбирати завали, аби виявити, чи немає залишкових осередків займання. У школі поруч з будинком облаштували пункт обігріву для мешканців, які не мають куди поїхати. Вулицю Михайлівську на час проведення робіт перекрили.

Як каже голова Шевченківської РДА Олег Гаряга, вони ще визначають стан квартир та з'ясують, кому знадобиться відселення. Проте нині перебувати у будинку неможливо через сильний запах гару. Деякі мешканці кажуть, що відселятись не збираються, залишаться у вцілілих кімнатах.

Серед мешканців будинку – посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба. Його квартира знаходиться у стояку вище тієї, у якій стався вибух. Як розповів дипломат ТСН, його квартира також постраждала – пожежники зірвали підлогу у ній та заливали воду зверху. Нині у квартирі дипломата працюють правоохоронці, які оцінюють нанесену шкоду.

Постраждалий поліцейський, як повідомив директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко, отримав рвані рани обличчя та інші травми, проте життю його загрози немає.

Як відомо, пожежа почалась зранку 20 січня - внаслідок вибуху у квартирі загинула літня жінка. Пожежники локалізували займання о п'ятій ранку, роботи продовжуються.

Внаслідок пожежі у центрі Києва загинула людина

Внаслідок пожежі у центрі Києва загинула людина

Повʼязані теми:

Наступна публікація