Сестра Савченко повідомила подробиці ДТП за участю нардепа

Авто зупинилися через каналізаційні люки, що стирчали над землею. 

Сестра українського нардепа Надії Савченко - Віра - повідомила, що внаслідок ДТП, яка відбулася вночі 11 вересня за участю парламентаря, ніхто не постраждав.

На своїй сторінці у Facebook Віра Савченко вказала, що аварія сталася у вулиці Саперно-Слобідській, що у Голосіївському районі Києва. Вона додала, що у двох авто довелося міняти колеса.

"Вчора по вул.Саперно-Слобідській в автівку (Шевроле), в котрій Надія була пасажиром, в'їхав автомобіль (Фольксваген), за кермом котрого був п'яний водій (1,67 проміле). Ніхто не постраждав. Поліція прибула швидко. Відпрацювала чітко. Але на місці пригоди за час оформлення ДТП через високо виступаючі каналізаційні люки на дорозі ще два авто пошкодили диски та мусили міняти колеса! До Укравтодору будуть питання!" - йдеться у повідомленні Савченко.

Також жінка обурилася через закриття справи проти скандального "мажора" Станіслава Толстошеєва, який раніше скоїв смертельну ДТП на Лівобережці.

"І вже до теми… Мені особисто прикро, що прокуратура не лише закрила справу проти сопливого щеняти Станіслава Толстошеєва, а ще і права йому повертає", - йдеться у її пості. 

11 вересня близько 1:30 сталася дорожня аварія за участю авто, в якому була нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко.   Очевидці події повідомили, що водій BMW пошкодив колесо об люк і зупинився, аби його замінити. Позаду транспортного засобу зупинився інший автомобіль, пасажиром в якому була Савченко. В авто із нардепом на швидкості в'їхав ще один транспортний засіб, водій якого виявився напідпитку - тест показав сп'яніння в 1.67 проміле.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація