Шалена швидкість й наркотичне сп'яніння. Стали відомі подробиці нічної погоні в Києві

У затриманні BMW брали участь понад 20 патрулів трьох районів столиці.

Автомобіль BMW, під час переслідування якого був вбитий один з пасажирів, розвинув швидкість до 120 км за годину, а в його салоні перебували чоловіки у стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Зазначається, що сьогодні вночі, 07 лютого, близько 01:30 у Києві на вул. Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль BMW київської реєстрації, водій якого порушував ПДР. 

Після того, як він не відреагував на вимогу зупинитися, почалося переслідування, яке тривало більше 30 хвилин. За цей час автомобіль встиг зробити коло по Борщагівській, проїхати до центрального залізничного вокзалу, по Солом'янці та виїхати в Голосіївський район.

Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год, зазначає видання. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації.

Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами в повітря. В результаті обстрілу було пробито колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один з чоловіків у авто.

Решта троє не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння, пише видання.

Розстріляний BMW вилетів в кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт.

Раніше повідомлялося, що правопорушників затримали на вул. Заболотного. На місце події прибув начальник управління поліції Києва Юрій Зозуля.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація