Шашлик на голому тілі й вульгарні танці. У Мережі обурилися через "антиконференцію" ITівців у Києві

Дата публікації
Перегляди
30к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Деякі світилини шокують своєю відвертістю. 

У соціальних мережах активно обговорюють "антиконференцію" спіробітників зі сфери IT, яка відбулася у грудні в Києві.

Захід під назвою "Антиконфа" влаштували в одному зі столичних клубів ще 9 грудня, однак найактивніше обговорювати відверті та вульгарні фото вечірки почали лише зараз, після публікації  у популярній групі Facebook "Рагулі".

Організатори вечірки на своєму сайті писали, що вирішили створити  захід, на якому "замість успішних кейсів будуть лише розповіді про невдач", а відвідувачам обіцяли "кальян, алкоголь і сервіс в залі".

 

Фотозвіт з проведення "антиконференції" 18+ рясніє світлинами із голими жінками – вони танцювали стриптиз, з оголених моделей їли шашлик, а деякі з учасниць у білизні опинилися під столом.

У коментарях до фото заходу люди обурюються через надвідверті номери і пишуть, що організатори такими вечірками принижують гідність жінок.

 

Реакція на "антиконференцію" / Фото: Рагулі

 

Реакція на "антиконференцію" / Фото: Рагулі

Утім, є і ті, хто заступаються за такі заходи. Юзери пишуть, що організатори заплатили за шоу, яке "вважають за потрібне".

 

Реакція на "антиконференцію" / Фото: Рагулі

Також у коментарях користувачі вказують, що квиток на такий захід продають по 270 доларів. 

Раніше повідомлялося, що у московському готелі під час святкування 700-річчя російського рубля влаштували бійку дівчат у купальниках в басейні з чорною ікрою. На відео дві жінки у чорних купальниках із символами євро та долара порпаються у надувному басейні та вимазують одна одну дорогим делікатесом. Вони топчуть ікру ногами та б'ються в ній.

Дійство відбувалося за підтримки Міністерства культури РФ
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація