Синоптики попередили про сильний снігопад у Києві: в'їзд вантажівок можуть обмежити

Синоптики попередили про сильний снігопад у Києві: в'їзд вантажівок можуть обмежити

Київ засипатиме дві доби поспіль / Фото: УНІАН

Опади триватимуть до 26 січня.

У Києві снігопад, який почав засипати столицю у понеділок вранці, 25 січня, триватиме, за попередніми даними, до вечора 26 січня. Про це попереджають в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій КМДА. 

За прогнозами Укргідрометцентру, кількість опадів вдень становитиме 3-5 мм, вночі 4-6 мм. Приріст снігового покриву за цей період може сягнути 8-10 см. 

У зв'язку зі снігопадом в'їзд у місто великогабаритного транспорту можуть обмежити з 12:00 дня.

Крім того, працівники дорожніх служб просять власників авто не паркувати машини на узбіччях доріг та у внутрішньоквартальних проїздах, де вони заважатимуть роботі комунальників.

Нагадаємо, що минулого тижня аномальні снігопади паралізували рух у п'ятьох областях на Півдні та в Центрі. Кілька діб траси для проїзду там узагалі були закритими, на деяких рух досі обмежений. У школах через негоду скасували навчання.

Аеропорти Дніпропетровська, Одеси та Харкова скасували рейси. Обледенілі дроти рвалися під вагою криги – сотні сіл та містечок залишилися без світла. До деяких ремонтні бригади не могли пробитися майже тиждень, адже навіть на уже розчищених шляхах ураганний вітер надував нові кучугури.

Повʼязані теми:

Наступна публікація