Скандальна Маша, яка "хапнула шмат Труханова", розповіла про нові "загарбницькі" плани

Скандальна Маша, яка "хапнула шмат Труханова", розповіла про нові "загарбницькі" плани

Фото: Архів

Симович називає свій допис у соцмережі чорним піаром і не розуміє, чому за нього "вхопились політики".

Маша Симович не "хапала шмат Труханового" острова, а намагалась своєю скандальною публікацією привернути увагу спонсорів. Про це дівчина розповіла кореспонденту ТСН.

Маша Симович / Фото: ТСН.ua
Симович хоче влаштувати на Трухановому острові кемпінг для молоді, де не було б алкоголю, а мали місце кінопокази, семінари, мистецькі акції та інші культурні вигадки, які б "підвищували інтелектуальний рівень майбутнього електорату", і шукає для своєї ідеї земельні ділянки.

"Я просто дуже гарний піарник та арт-директор – я вигадала таку акцію, аби привернути увагу до Труханового острова, врятувати його, та одночасно, аби створювались такі маленькі акції, які підтримували б молодь. Досить багато орендарів, які взяли у довгострокову оренду ділянки, готові їх здавати. Я привертаю власників таких земель. Вони вже не хочуть якихось ресторанів, будівництв, вони вже хочуть щось інше зробити", - каже Маша.

Про себе Симович каже, що поки аполітична, але має державницькі ідеї, які намагалась запропонувати політикам. Наприклад, зупинити війну, за її переконанням, допоможе перейменування України на Київську Русь. Якщо піде до політики, стверджує, – буде загрозою для всіх, адже "зовсім не зацікавлена в грошах". Каже, бореться за ідею та хоче залишити слід в історії.

"Мені прийшла ідея створювати світло для молоді. А потім почались якісь "підберезові" стратегії, якісь депутати з якимись пташиними прізвищами вхопились за мій статус – це означає, що політика в Україні на дуже низькому рівні", - коментує галас у соцмережі Симович.

Скандальний допис Маші у соцмережі

Загалом, каже дівчина, реакцією у Мережі задоволена – відчуває, що містянам не байдуже до розпилу Києва. Випад на адресу учасників АТО теж називає продуманою кампанією: "Про воїнів АТО – теж чорний піар. Вони нікому не цікаві, ними ніхто зараз не займається, ніхто не надає їм підтримку. Ці люди вміють вбивати, і невдовзі вони вийдуть на наші вулиці, і це буде некерована сила".

На майбутнє Симович має нові "загарбницькі" плани, якими, каже, хоче привернути увагу до інших проблем у державі.

"Я щаслива, що стався такий резонанс. Зараз мене залочили у Facebook на 30 днів, а коли розблокують, хочу хапнути 250 кубометрів карпатського лісу", - зізнається дівчина.

Окрім коментарів деяких депутатів та дописувачів у соцмережах, каже Маша, поки жодної реакції на її скандальний пост не було – жодні спецслужби не цікавились, чи дійсно вона "хапнула" столичної землі. Проте, нею зацікавився "Правий сектор".

"Дзвонив "Правий сектор" – дуже адекватні хлопці. пропонували працювати в їхній піар-кампанії, але я аполітична людина, поки що не хочу зачіпати політичні питання", - запевнила Маша.

Подробиці скандалу читайте у матеріалі: Війна "Маші-хапуги" проти "хозарів". Скандал навколо оренди на Трухановому острові набрав обертів

Журналісти знайшли власників маєтків на території Труханового острову

Журналісти знайшли власників маєтків на території Труханового острову

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Повʼязані теми:

Наступна публікація