Smart House — новий тренд нерухомості у Києві Реклама

Smart House — новий тренд нерухомості у Києві

В останні роки столичний ринок нерухомості переживає непрості часи.

Нині тут з'явилася нова концепція бюджетного житла: маленька, але розумна квартира. Вперше в сучасній Україні забудовникам довелося відв'язати вартість метра київської житлоплощі від доллара і формувати пропозицію в гривні. Але і тут виникли труднощі: квадратний метр коштує небагато, а ось ціла квартира — вже дорого. І ось на ринку стали з'являтися бюджетні варіанти — так звані смарт-квартири. 

Смарт…

Квартири площею в пару десятків "квадратів" із зонуванням та максимальною функціональністю простору підкуповують загальною вартістю об'єкта: житло обійдеться набагато дешевше "класичної" квартири. Дизайнерські ідеї, втілені в новомодних ЖК, подобаються і споживачам, і забудовникам. Хоча останнім доводиться відходити від звичної схеми роботи: для облаштування функціонального житла доводиться всерйоз зайнятися ремонтом. Тому смарт-квартири продаються у форматі "заїжджай і живи" — з ремонтом і основною побутовою технікою. Для покупців це тільки плюс: не потрібно витрачатися на найнеобхідніше. Власники смарт-квартир кажуть, що мала площа спрощує і покупку квартири, і життя в ній: комунальні рахунки будуть на порядок нижчими 

...Чи не смарт?

Але чи корректно говорити, що поняття "смарт-квартири" обумовлено тільки невеликим метражем? Цю помилову думку спростували в офісі ЖК "Smart House", який представив українським споживачам сучасну концепцію доступного функціонального житла. Адже смарт-квартира — це не просто малометражне приміщення. Це ідея і спосіб організації простору. Над такими квартирами працюють дизайнери: вони продумують для кожного типу приміщення власний інтер'єр, виконують зонування простору. Це також диктує планування поверхів і будівлі в цілому. Тому називати найменшу квартиру в звичайному будинку терміном "смарт" — як мінімум некоректно, кажуть у компанії.

"ЖК "Smart House" — перший житловий комплекс у Києві, повністю побудований згідно з ідеями смарт-житла. Вся площа в ньому використовується ефективно, що дозволяє запропонувати покупцям сучасне житло в столиці за доступною ціною. До того ж наш ЖК відрізняється малою поверховістю і привабливим розташуванням — у 10 хвилинах їзди від центру, біля транспортних розв'язок, навчальних закладів і добре розвиненої інфраструктури", - кажуть у відділі продажів ЖК "Smart House".

В будь-якому випадку у модного формату житла в столиці — велике майбутнє. Адже в Києві попит завжди високий, а ціна є ключовим фактором.

Більш докладно про ЖК "Smart House" можна дізнатися на сайті www.смартхаус.com або за телефоном 5775 (дзвінки безкоштовні).

Наступна публікація