Справу мажора Толстошеєва можуть закрити

Справу мажора Толстошеєва можуть закрити

Фото: Фото Дмитра Святненка/ТСН

Чергова експертиза показала, що під час ДТП він був непритомним.

Мажор Станіслав Толстошеєв, який на автомобілі вилетів на тротуар і збив на смерть жінку, може уникнути покарання.

Про це повідомила прокуратура Києва у Facebook.

Чергова експертиза стверджує, що під час ДТП він був непритомним, а, відпо відно, - неосудним. За даними експертів, на момент ДТП у водія Станіслава Толстошеєва вперше стався епілептичний напад, що призвело до тимчасової втрати контролю над керованістю автомобіля. В момент аварії Толстошеєв не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

Через медичні протипоказання Толстошеєв не може керувати транспортними засобами. Посвідчення водія, видане на його ім'я, анульовано та знищено у законному порядку.

"Найближчим часом у кримінальному провадженні буде прийнято остаточне рішення у прокуратурі", - підсумували у прес-службі.

Нагадаємо, 9 січня 2015 року у столиці на метро "Лівобережна" джип з донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар і наїхав на продавщицю стихійного ринку, яка загинула.

Згодом журналісти з'ясували, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Батьки Толстошеєва стверджували, що у нього вроджений порок серця. 

За даними журналіста Дмитра Гнапа, Толстошеєв не вперше став винуватцем аварії і раніше вже уник покарання. 13 січня Толстошеєву висунули підозру.

Родина мажора Толстошеєва уникає розмов із журналістами

Родина мажора Толстошеєва уникає розмов із журналістами

Повʼязані теми:

Наступна публікація