Станція метро "Вокзальна" чотири місяці буде частково зачинена на вхід

Станція метро "Вокзальна" чотири місяці буде частково зачинена на вхід

Станція не працюватиме у стандартному режимі / Фото: УНІАН

Незручності у роботі пояснюють плановим ремонтом.

Столична станція метро "Вокзальна" не працюватиме на вхід із 11 травня до 9 вересня у "пікові години".

Про це повідомила прес-служба метрополітену. Зміни у роботі пояснили плановим капітальним ремонтом ескалаторів.

"У рамках робіт, зокрема, передбачено ремонти східців з заміною усіх бігунків, поручневих пристроїв, головних редукторів та заміни тягових ланцюгів. Роботи триватимуть цілодобово", - йдеться у повідомленні.

На час ремонту з понеділка по четвер станція не прийматиме пасажирів з 7:00 до 9:30 та з 16:00 до 19:00 години. У п'ятницю вхід не працюватиме з 7:00 до 9:30 та з 14:30 до 19:30, а у суботу з 7:00 до 9:00 ранку.

"Такий графік роботи обумовлюється необхідністю вивезення пасажирів на поверхню та уникнення скупчення людей на станції. У зазначений час два з трьох ескалаторів працюватимуть на підйом, один знаходитиметься в ремонті", - пояснили у відомстві.

За словами прес-служби, наразі для уникнення незручностей розробляються маршрути додаткового наземного транспорту для підвезення пасажирів до найближчих станцій метрополітену.

Нагадаємо, що після терактів у метро Брюсселя у столичній підземці вирішили посилити заходи безпеки. Підвищену увагу приділили найбільш криміногенним станціям, серед яких "Вокзальна" та "Деміївська". Також небезпечними полісмени вважають "Теремки", "Харківську" і "Житомирську" – станції, які межують із віддаленими житловими масивами Києва. Фактично не трапляється злочинів на "Виставковому центрі", "Тарасові Шевченку", "Дніпрі", "Іподромі" та "Славутичі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація