У Києві закриють станцію метро та перекриють 13 вулиць через заходи до роковин трагедії в Бабиному Яру

У Києві закриють станцію метро та перекриють 13 вулиць через заходи до роковин трагедії в Бабиному Яру

Фото: УНІАН

Станція "Дорогожичі" не працюватиме із 15:00.

Сьогодні, 29 вересня, о 15:00 закриють на вхід та вихід станцію метро "Дорогожичі" в Києві через заходи до 75-х роковин від початку масових розстрілів євреїв у Бабиному Яру.

"У зв'язку з проведенням заходів до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру станція "Дорогожичі" не працюватиме на вхід та вихід з 15:00 до завершення заходів. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", – ідеться в повідомленні Київського метрополітену.

Крім того, через заходи перекриють чи обмежать рух на 13 вулицях. Із 13:00 до 21:00 заборонять рух смугою громадського транспорту на вулицях Мельникова (від перетину з вулицею Сім'ї Хохлових) і Теліги (на ділянці від Мельникова до Ольжича). У цей час у районі Бабиного Яру заборонять залишати автомобілі на узбіччях.

Із 12:00 до 19:00 перекриють вулицю Лаврську до перетину з Цитадельною – через заходи в "Мистецькому Арсеналі". Також на Лаврські увесь день і до 19:00 заборонено паркувати авто на узбіччях.

Із 17:00 до 22:00 перекриватимуть рух по всьому центру – через пересування офіційних кортежів. Зокрема, будуть закриті Лаврська, Дніпровський узвіз, Набережне шосе (від мосту Метро до вулиці Набережно-Хрещатицької), Набережно-Рибальська, Теліги, Грушевського, Хрещатик (від Європейської площі до Майдану Незалежності), Михайлівська, Велика Житомирська, Січових Стрільців, Мельникова, Гаванський міст, проспект Бандери.

Історії тих, хто вижив у Бабиному Яру, читайте в спецпроекті ТСН.ua.

Річниця трагедії в Бабиному Яру, у столиці вшанували пам’ять загиблих

Річниця трагедії в Бабиному Яру, у столиці вшанували пам’ять загиблих

Повʼязані теми:

Наступна публікація