Столиця приймає грандіозний концерт "Океану Ельзи"

Столиця приймає грандіозний концерт "Океану Ельзи"

Фото: twitter.com/enotis

Гурт виступає на 85-тисячній арені.

На столичному стадіоні "Олімпійський" цим вечором відбувається концерт в межах світового турне гурту "Океан Ельзи". За посилених заходів безпеки на арену зібралися 85 тисяч глядачів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Організатори кажуть, що ця цифра є попередньою. Точно про кількість глядачів зможуть сказати вже по завершенні концерту.

Людей уже за декілька годин до початку зібралося багато. Через фанатів музики довелося посунутися фанатам футболу – від території фан-зони поблизу "Олімпійського" залишилася лише одна третина.

На стадіоні "Олімпійський" розпочнеться концерт в межах світового турне гурту "Океан Ельзи"

На стадіоні "Олімпійський" розпочнеться концерт в межах світового турне гурту "Океан Ельзи"

Правоохоронці кажуть, що в них вистачить сил, аби контролювати ситуацію у величезному натовпі. Скільки саме співробітників задіяні для охорони громадського порядку – не уточнюють.

Аби спокійно пройти на концерт за посилених заходів безпеки люди почали приходити о 17:00 годині. "Як можна пропутити таку подію? У кожній пісні можна знайти щось про себе", - каже одна із шанувальниць. "Гурт який ніколи не зраджував, завжди тримав свою лінію. Завжди виступає патріотами України, ми цим пишаємося", - додає інший поціновувач творчості "ОЕ".

Щоправда, на початку виступатиме не "Океан Ельзи". Розігріватиме публіку гурт "Синоптик".

Київський метрополітен на дві години продовжив роботу через цей концерт. Вакарчук через соцмережі вже подякував за це, запевнивши, що тепер співатиме у своє задоволення і не дивитиметься на годинник.

Концертний тур "Океану Ельзи" розрахований на два роки. Він охопить, окрім міст України, Європу, Близький Схід і Північну Америку.

На українських концертах Вакарчук готує сюрпризи для шанувальників. Так, у Харкові лідер гурту "Океан Ельзи" присвятив одну з пісень Надії Савченко. А у рідному для себе Львові Вакарчук заспівав кримськотатарською.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян

Повʼязані теми:

Наступна публікація