Суд обрав запобіжний захід винуватцю ДТП, у якій скалічено київську поліцейську

Суд обрав запобіжний захід винуватцю ДТП, у якій скалічено київську поліцейську

Фото: dtp.kiev.ua

П'яний водій ближчі два місяці проведе за ґратами.

Шевченківський районний суд Києва виніс рішення у справі обрання запобіжного заходу для винуватця аварії, в котрій травмовано двох столичних патрульних. Водія взято під варту.

Як повідомляє прес-служба міської прокуратури, суд задовольнив клопотання обвинувачення. Затриманому визначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі понад 1,1 млн гривень. Якщо ці гроші будуть сплачені, чоловік зможе перебувати на волі за умови носіння електронного браслету.

Раніше повідомлялося, що ця аварія сталися на Столичному шосе в Києві. 1 серпня близько 23:00 на околиці Києва п'яний водій на "Опелі" врізався у поліцейських, які в той час оформляли ДТП, що сталася трохи раніше. Один із постраждалих провів у лікарні лише кілька годин. Чоловік зазнав незначних травм і вже вранці пішов додому. Натомість у його напарниці ушкодження значно серйозніші. "Надскладний перелом гомілки, надскладний перелом стегна. Правого колінного суглоба надскладна травма. Ще багато операцій. Подальша інвалідність під питанням", - розповів керівник 17-ї лікарні Микола Дьомін. 

У крові підозрюваного виявлено 2,41 проміле алкоголю. Це доза, що відповідає випитій пляшці горілки. Таким чоловік сів за кермо вже не вперше – за попередні порушення його вже позбавляли прав. За даними ТСН, винуватцю аварії 33 роки, він уродженець Росії. У Києві мешкає понад десять років разом із братом і батьками. Машина за документами належить його матері.

У Києві легковик збив 2 патрульних, коли вони оформляли ДТП

У Києві легковик збив 2 патрульних, коли вони оформляли ДТП

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація