У "Борисполі" з'явився окремий детектив про крадіжках в аеропорту

У "Борисполі" з'явився окремий детектив про крадіжках в аеропорту

Фото: УНІАН

Правоохоронці взялися за боротьбу з розкраданням особистого майна пасажирів.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" запроваджують посаду слідчого, який займатиметься суто крадіжками багажу. Його можна буде набрати по телефону, скайпу чи написати електронного листа, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Усі контакти вже висять на всіх стійках реєстрації. Водночас керівництво летовища обіцяє посилити контроль і за вантажниками поклаж. Зокрема, в сортувальному відділі збільшать кількість камер і мінімізують кількість людей, які мають доступ до речей пасажирів.

У службі безпеки визнають, що проблема з нечистими на руку працівниками є. І це при тому, що офіційна цифра скарг не відображає реальної проблеми. Головно тому, що самі ж постраждалі не пишуть заяви.

Відтепер же скарги прийматимуть в окремому відділі, а прозвітувати про хід розслідування потерпілому мають вже за п'ять днів.

"Ми впевнені, що наші дії призведуть до погіршення статистики крадіжок, але ми цього не боїмося. Наше завдання – ефективно відреагувати. Ми обов'язково визначимо, на якому етапі, де і ким було здійснено крадіжку", - запевняють у "Борисполі".

Як повідомлялося, нещодавно на пункті пропуску міжнародного аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали заступника директора одного з харчових підприємств, який переховувався від українського правосуддя.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" вводять слідчого, який займатиметься крадіжками багажу

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" вводять слідчого, який займатиметься крадіжками багажу

Повʼязані теми:

Наступна публікація