У будинках Києва теплішатиме поступово. План підключення столиці до опалення

У будинках Києва теплішатиме поступово. План підключення столиці до опалення

Фото: УНІАН

Згідно з графіком, щодня вмикатимуть тепло у 15% будинків.

У житлових будинках Києва почнуть вмикати опалення відсьогодні, 12 жовтня, і протягом тижня зігріють усе місто.

Про це повідомили у прес-службі компанії "Київенерго".

"Київенерго отримало розпорядження Київської міськдержадміністрації №985 від 11 жовтня 2016 р., згідно з яким теплопостачальним компаніям доручається забезпечити з 12 жовтня подачу тепла до житлового фонду столиці. Таким чином, Київенерго починає підключення до опалення, що триватиме впродовж тижня", - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в компанії, цей час необхідний для безпечного й надійного підключення усього міста.

Також зазначається, що для уникнення пошкоджень тепломереж та внутрішньо-будинкових теплосистем було розроблено графік подачі тепла до житлового фонду.

"Відповідно до графіка подача тепла до будинків відбуватиметься рівномірно: впродовж 7 днів щодня підключатиметься близько 15% столичних будинків у зоні обслуговування "Київенерго", - додали у прес-службі.

Загалом "Київенерго" має підключити понад 9,5 тисяч житлових будинків.

"91% житлових будинків комунальної форми власності на сьогодні отримали Акти готовності до опалювального сезону. ЖБК, ОСББ – тільки на 43%", - розповіли у компанії, зауваживши, що якість теплопостачання будинку залежить від готовності будинкової теплосистеми.

Нагадаємо, напередодні у КМДА перенесли початок опалювального сезону в житлових будинках Києва. У закладах соціальної сфери вже розпочато подачу теплоносія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація