У центрі Києва обмежать рух автомобілів

У центрі Києва обмежать рух автомобілів

Фото: УНІАН

У столиці урочисто проводжатимуть паралімпійців до Ріо. 

Сьогодні, 27 серпня, буде частково обмежено рух транспорту у центральній частині Києва через церемонію проводів збірної України на Паралімпійські ігри до Ріо-де-Жанейро. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Рух автомобілів заборонять від перехрестя вул. Михайлівської та вул. Костьольної до Майдану Незалежності з 16:00 до 23:00, на вул. Архітектора Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик), на вул. Хрещатик (від вул. Трьохсвятительської до вул. Прорізної), вул. Костьольній, вул. Михайлівській.

Також буде обмежений рух Хрещатиком - від перехрестя з вул. Михайлівською до перехрестя з вул. Архітектора Городецького -  з 1:00 до 23:00. Там мають встановити сцени та спеціальні конструкції для проведення заходу.

Обмеження стосуватимуться і проїзду Майданом Незалежності – будуть перекриті дві смуги на Хрещатику будинку Профспілок до Головпоштамту до 1:00 27 серпня 2016. Тут будуть  року облаштовані  місця для людей із інвалідністю. Окрім цього, будуть заблоковані всі виходи з підземного переходу на Майдані Незалежності. Вхід та вихід на станцію метро можуть закрити тимчасово у разі потреби.

Урочисті заходи на Майдані Незалежності триватимуть з 19:00 до 22:00, а урочистий маршу національної паралімпійської збірної команди України – з 19:30 до 19:35.

Нагадаємо, що через усунення російської збірної українська паралімпійська команда збільшиться на 17 спортсменів. Отже, в Ріо-де-Жанейро їдуть 172 українці. 

Літні Паралімпійські Ігри відбудуться з 7 до 18 вересня 2016 року в бразильському Ріо-де-Жанейро. Будуть розіграні 526 комплектів в 22 видах спорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація