У центрі Києва перекрили рух: іноземні правоохоронці досліджують місце вбивства Шеремета

У центрі Києва перекрили рух: іноземні правоохоронці досліджують місце вбивства Шеремета

Фото: Reuters

Правоохоронці перекрили вулицю Богдана Хмельницького.

У центрі Києва перекрили вулицю Богдана Хмельницького для проведення слідчих дій у справі зухвалого вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це з місця подій повідомив "Інформатор".

Як зазначається, на місці вибуху зараз працюють співробітники патрульної поліції та представники інших правоохоронних відомств.

За даними "Української правди", зокрема, на місці трагедії працюють іноземні експерти, 7 людей проводять експертизу на місці, вивчають бруківку.

Нагадаємо, вранці 20 липня, в центрі Києва загинув відомий журналіст Павло ШереметАвто, в якому він пересувався, вибухнуло.

Як заявив генпрокурор України Юрій Луценко, Шеремет загинув у результаті спрацьовування вибухового пристрою. "Це вбивство", - констатував він.

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк заявив, що вибухівка потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті. Він не виключає, що машину могли підірвати дистанційно або з тимчасовою затримкою.

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт заявляє, що силовики розглядають чотири основні версії вбивства журналіста Павла Шеремета – професійна діяльність, особисті мотиви, "російський слід" і замах на керівника "Української правди" Олену Притулу.

Шеремет

Повʼязані теми:

Наступна публікація