У центрі Києва з'явилася нова планета - "Дитяча планета", яка запрошує всіх на велике відкриття! Реклама

У центрі Києва з'явилася нова планета - "Дитяча планета", яка запрошує всіх на велике відкриття!

10-ий, ювілейний та найбільший в Україні парк для відпочинку з дітьми офіційно відчиняє свої двері 22 жовтня о 12:00 годині для дорослих та діточок. 

Уже протягом трьох років мережа "Дитяча планета" відкриває парки активного відпочинку для всієї сім'ї в різних куточках України. А вже в цю суботу в Універмазі "Україна", що на площі Перемоги, пройде святкове відкриття найбільшої "планети". Організатори свята обіцяють насичену святкову програму, червону доріжку, безліч приємних та цікавих сюрпризів, а першим 100 відвідувачам гарантований солодкий подарунок. 

"Дитяча планета" - це 6,5 тисячі квадратних метрів розваг не лише для дітей. Дорослі можуть розважитися на батутах або покататися на ролердромі. 

А найменші гості потраплять на справді іншу планету: багаторівневі лабіринти, кімнати для святкування днів народжень з героями улюблених мультфільмів, м'які майданчики з величезними кольоровими кубиками, кулькові поля, міми, лего-столики, гірки, майстер-класи, квести, музика та конкурси...і все, що тільки не придумають веселі та креативні співробітники "Дитячої Планети". 

Щоразу відкриття нової "Дитячої планети" по всій Україні - це вражаюче шоу. Що ж підготують організатори на святкування відкриття 10-го, ювілейного парку, запрошуємо побачити на власні очі 22 жовтня о 12:00 в універмазі "Україна" пл. Перемоги, 3.

Наступна публікація