У центрі Києва знайшли величезний арсенал зброї, ймовірно вивезеної із АТО

Про зброю у своєму гаражі розповів власник

В історичному центрі Києва – Подолі, поліція вилучила величезний арсенал зброї. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції України.

Повідомляється, що правоохоронці знайшли у гаражі на Подолі близько 60 гранат, запали до них, електродетонатори, вогнепровідні та детонуючі шнури, саморобні електроспалахувачі, пластичні та тверді речовини, вибухові пакети, ящики з набоями різного типу і калібру та зброю.

Правоохоронцям про дивні предмети у гаражі повідомив власник гаражного приміщення. Коли правоохоронці приїхали, чоловік розповів, що довго гаражем користувався його покійний брат.

"Скоріше за все, вони були привезені у Київ із зони проведення антитерористичної операції. Окрім того, вдома у чоловіка вилучили різноманітні документи і схеми закладення вибухівки на різноманітних об'єктах. Зараз уся ця інформація ретельно вивчається і перевіряється. Насамперед ми з'ясовуємо, чи були у чоловіка, який це все зберігав, спільники і хто вони", – сказав начальник ГУ НП України у місті Києві Андрій Крищенко.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області у рейсовому автобусі "Красноармійськ - Дніпропетровськ" поліція знайшла арсенал зброї. У поліції зазначили, що зброї виявили у звичайній сумці у салоні автобуса. При цьому сам водій зазначив, що на вокзалі у Красноармійську правоохоронці затримали одного із пасажирів автобуса. Тож сумка, ймовірно, його.

Повʼязані теми:

Наступна публікація