У ДСНС розповіли, що спровокувало пожежу в офісі телеканалу "Інтер"

Рятувальникам довелося двічі гасити вогонь.

В управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили, що пожежа в офісі телеканалу "Інтер" виникла після занесення сторонніх предметів до будівлі. Це сталося під час мітингу під вікнами телеканалу.

Спочатку пожежа почалася на першому поверсі на площі 10 кв м. О 16.51 пожежники загасили вогонь, але о 17.09 після повторного занесення джерела запалювання пожежа розпочалася на другому поверсі на площі 20 м. кв. Пожежники локалізували другу пожежу о 17.33, а о 18.01 – ліквідували.

Рятувальники вивели з палаючої будівлі 20 співробітників по сходовій клітині, ще 25 людей були евакуйовані з даху за допомогою автодрабини.

У гасінні пожежі брали участь 15 одиниць техніки та 52 рятувальника. Причина загоряння встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у неділю, 4 вересня, близько 16.30 в офісі телеканалу "Інтер" на вул. Щусєва у Києві виникла пожежа. Перед цим близько 20 чоловік влаштували акцію протесту під вікнами телеканалу, під час якої запалили шини і кинули, за попередньою інформацію, димову шашку у будівлю "Інтеру". Поліція затримала кількох протестувальників.

Телеканал "Інтер" підпалили невідомі

Телеканал "Інтер" підпалили невідомі

Повʼязані теми:

Наступна публікація