У Києві посеред ночі з гранатомета розстріляли СТО

Від пострілу ніхто з людей не постраждав.

Сьогодні, 6 лютого, о пів на четверту годину біля Індустріального мосту в Солом'янському районі Києва невідомий пострілом із гранатомета "РПГ-26" пробив у металевих воротах СТО дірку, діаметром до 25 сантиметрів. Також вибите скло у вікні. Ніхто з людей не постраждав.

"На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції, вибухотехнічна служба та кінологи. Експерти вилучили пусковий пристрій, стріляну гранату та її хвостову частину. Слідчим відділом Солом'янського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна) Кримінального кодексу України. Винному загрожує до десяти років ув'язнення", – ідеться в повідомленні відділу комунікації Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Постріл був здійснений з території сусіднього дитсадка, камери відеоспостереження зафіксували момент вибуху. Можливою причиною нічної НП могли стати "розбірки" з власником СТО, який ніби фігурує в кримінальній справі. Про це пише dtp.kiev.ua.

Нагадаємо, днями в одному з київських офісів у кабінеті керівника вибухнув букет квітів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація