У Києві активісти знову перекрили рух вулицею Героїв Дніпра

На місце події прибули правоохоронці.

У Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" знову зібрались активісти, які виступають проти, як вони переконують, незаконної забудови.

Про це пише Еспресо.TV.

За повідомленням видання, біля метро зібрались 60 людей. Вони перекрили вулицю Героїв Дніпра. Вони ходять по пішохідному переходу. Рух транспорту відповідно заблоковано. Лунають лозунги "Ні незаконній забудові". Також активісти вимагають появи мера Києва Віталія Кличка.

Неподалік скупчення натовпу чергують декілька екіпажів поліції. На місці подій з'явились бійці Нацгвардії.

Додамо, що на сайті КМДА йдеться про те, що столична влада, ініціативна група оболонців та замовник будівництва домовилися про порозуміння щодо будівництва на "Героїв Дніпра". 

Нагадаємо, напередодні на станції метро "Героїв Дніпра" було пошкоджено склепіння на стелі прямо над рейками, де рухається поїзд. Це викликало обурення киян у соцмережі. 

Вони також занепокоєні тим, що будівництво загрожує життю пасажирів метро. Крім того, місцеві мешканці скаржаться на шум, оскільки майже усі роботи ведуться вночі.  

Водночас директор КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський та директор ТОВ "Мегалайн Інжиніринг" Володимир Градісов запевнили, що обвалу через будівництво триповерхового торговельно-розважального центру над станцією "Героїв Дніпра" не відбудеться.

На Оболоні сотні людей перекрили дорогу, аби звернути увагу влади на забудову над метро

На Оболоні сотні людей перекрили дорогу, аби звернути увагу влади на забудову над метро

Повʼязані теми:

Наступна публікація