У Києві дерево побило приватні машини прикордонників і працівників СБУ

У Києві дерево побило приватні машини прикордонників і працівників СБУ

Фото: dtp.kiev.ua

Клен упав на Рейтарській.

В середмісті Києва на скупчення машин впало дерево. Воно пошкодило чотири автомобілі, електричний кабель і захисну сітку на одному з балконів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Клену на вулиці Рейтарській не менше ста років. І хоч у столиці вдень був сильний вітер, свідки кажуть, що саме під час падіння дерева надворі було тихо. Клен виявився не трухлявим, тож чому дерево зламалося – загадка. "Мовчки. Тихенько-тихенько – і впало. Вітру, нічого не було. Спочатку воно впало сюди. А я у вікно дивився – аж розвернуло його", - розповів очевидець.

На щастя, люди не постраждали. Пом'яті автомобілі належать переважно прикордонникам та співробітникам СБУ, які працюють поруч. Афішувати своє невдоволення на камеру водії не хотіли. Але дехто зізнався, що збирається судитися з комунальниками. "Пошкоджені дверцята і дах у п'яти місцях. У тому-то й справа, що в цьому році не застрахував", - каже один із автовласників.

Як уже повідомлялося, не один день знадобиться комунальникам для того, аби ліквідувати наслідки негоди, що вирувала минулого вечора у Харкові. Там штормовий вітер поривами більше 20 м/с повалив майже сотню дерев, позривав дахи та повалив металеві рекламні щити. Одне з дерев, під яким заховався від зливи 63-річний чоловік, впало просто на нього. Потерпілого доправили до лікарні швидкої допомоги.

У Києві дерево впало на автомобілі прикордонників та співробітників СБУ

У Києві дерево впало на автомобілі прикордонників та співробітників СБУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація