Святкування Дня Незалежності у Києві. Програма заходів

Святкування Дня Незалежності у Києві. Програма заходів

Фото: Reuters

На киян та гостей міста чекають концерти, фестивалі, виставки, а також офіційні урочистості у різних частинах міста.

З нагоди святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Києві відбудеться низка святкових заходів, програму яких затвердило КМДА. Про це повідомляє УНІАН.

Так, на киян та гостей міста чекають концерти, фестивалі, виставки, а також офіційні урочистості у різних частинах Києва. Більшість заходів відбудуться на Софіївській площі, Хрещатику, на Співочому полі, а також у різних парках, як-от "Перемога", Партизанської слави, Центральному парку, Гідропарку, Голосіївському парку ім. Рильського.

Зокрема, на 23-24 серпня відбудуться виступи артистів і музикантів, виставки фотографій героїв антитерористичної операції і патріотичних hand-made робіт на Софійській площі.

На вулицях столиці пройдуть флешмоби. На Софіївській площі жителі зможуть послухати фінальний концерт дитячого хору Music Camp International, а на Співочому полі пройде всеукраїнський фестиваль-конкурс "Ти у серці моїм, Україно!".

Низка флешмобів та розважальних заходів відбудуться на Хрещатику.

На 23-28 серпня заплановані флешмоби "Більше, ніж символ. Підпиши прапор для бійця", а також інтерактивні квести та вікторини.

24 серпня відбудуться офіційні церемонії покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському, вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні на вул. Інститутській, покладання квітів у районах міста до пам'ятників видатних діячів українського державотворення.

Також у 25-ту річницю незалежності країни центральною вулицею Хрещатик та Майданом Незалежності пройде Парад військ.

Цього ж дня відбудуться культурно-мистецький проект "Свято біля фонтанів" (Русанівський канал, навпроти вул. Ентузіастів), національний фестиваль "Міні Міс Україна" (Софійська площа), всеукраїнський фестиваль кобзарів і бандуристів (Михайлівська площа), всеукраїнська акція "Україна єдина" (Контрактова площа, вул. Хрещатик сходи біля будівлі КМДА), "Печерський вернісаж" (майстер-класи, флеш-моби, виставки та конкурси) (вул. Івана Мазепи на відрізку між станцією метро "Арсенальна" та готелем "Славутич") та багато інших заходів.

Нагадаємо, сьогодні, у п'ятницю, 19 серпня, центральна вулиця міста Хрещатик буде перекрита з 16:00 через репетицію параду до Дня Незалежності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація