У Києві мати намагалася продати власну дитину

У Києві мати намагалася продати власну дитину

Фото: pixabay.com

Жінка, перебуваючи на останньому тижні вагітності, завчасно домовилась з потенційним покупцем про продаж дитини.

У Києві затримали жінку, яка намагалася продати власну дитину.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 працівниками поліції затримано 26-річну уродженку Вінницької області, яка намагалася продати свою новонароджену дитину за 30 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, жінка, перебуваючи на останньому тижні вагітності, завчасно домовилась з потенційним покупцем про продаж дитини одразу після її народження. 

"Зустріч відбулась біля Центральної районної лікарні Києво-Святошинського району м. Боярка. Зловмисниця разом з дитиною та покупцем сіли до автомобіля та поїхали у місто Вишневе. На узбіччі автодороги у салоні автомобіля горе-матір передала свою дитину, якій виповнилося лише три дні від народження, та медичне свідоцтво про народження", - додали у прес-центрі.

Після одержання коштів зловмисницю затримали правоохоронці.

Наразі жінці повідомлено про підозру за статтею "Торгівля людьми, вчинена щодо малолітньої особи" КК України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Бердянську на вулиці знайшли побите немовля.

8 липня близько 19-ї години до Бердянського відділу поліції через спецлінію "102" надійшло повідомлення, що в мікрорайоні "Колонія" лежить жінка, а поряд з нею малюк. За даними правоохоронців, 24-річна жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, а в її шестимісячної доньки на голові виявили тілесні ушкодження. Після цього дитину передали медикам, зараз її життю нічого не загрожує.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація