У Києві майже на 10 місяців обмежать рух низкою вулиць

У Києві майже на 10 місяців обмежать рух низкою вулиць

Фото: pixabay.com

Рух транспорту у кількох районах зміниться через ремонт.

З 15 серпня 2016 року до 31 травня 2017 року буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів на низці вулиць кількох районів Києва.

Про це повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації.

"Буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям тротуару на вулицях Голосіївській, Віктора Забіли, проспекті Науки, провулку Руслана Лужевського, вулицях Ізюмській, Миколи Грінченка, Івана Кудрі, Великій Васильківській, Антоновича, Загородній, Предславинській, Євгена Коновальця. Підписано відповідне розпорядження КМДА", - йдеться у повідомленні.

Вказані зміни пов'язані з виконанням ПАТ "Київенерго" робіт з реконструкції мереж 10 кВ та 110 кВ.

У КМДА попередили, що схему організації дорожнього руху на період виконання будівельних робіт буде розроблено та погоджено в управлінні Нацполіції та подано на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Під час виконання робіт ПАТ "Київенерго" забезпечить вільний та безпечний рух пішоходів та транспортних засобів, зауважили у держадміністрації столиці.

Після завершення робіт покриття проїжджих частин та заїзди у двори відновлять за типом існуючого, а покриття тротуарів – на повну ширину фігурними елементами мощення.

Нагадаємо, що Київська мерія частково перекриє рух на Південному мосту через капітальний ремонт дороги з 21:00 9 серпня до 06:00 1 вересня. На мосту планують ремонтні роботи ортотропної плити із заміною покриття проїжджої частини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація