У Києві на Оболоні чоловік із сокирою кидався на перехожих, є поранені

У Києві на Оболоні чоловік із сокирою кидався на перехожих, є поранені

У Києві на Оболоні чоловік із сокирою кидався на перехожих, є поранені

Фото: ГУ Національної поліції в Полтавській області

У жертви нападника діагностували закриту черепно-мозкову травму.

У Києві на Оболоні поліція затримала чоловіка, який кидався на перехожих із сокирою. Про це йдеться у повідомленні головного управління Нацполіції.

Повідомляється, що до поліції зателефонував чоловік та сказав, що його вдарили сокирою. На місці події правоохоронці виявили 50-річного місцевого мешканця із різаною раною голови. Чоловіка відправили до лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму. Наразі його здоров'ю та життю нічого не загрожує.

Через декілька хвилин потерпілий розповів правоохоронцям, що він допомагав своїй дружині прибирати у дворі будинку. Неочікувано до них підійшов невідомий та почав розкидати сміття. Жінка, яка працює двірником, зробила зауваження незнайомцю. А він у відповідь штовхнув її на землю. Дружину почав захищати чоловік, за що і отримав удар сокирою по голові. Після цього зловмисник побіг у невідомому напрямку.

Зловмисника затримали на Оболоні / Фото: ГУ Національної поліції в Полтавській області

Через декілька кварталів правопорушник натрапив на 49-річну жінку-інваліда із палицею та почав лаятися на неї. Між ними виникла словесна пересварка, яка згодом перейшла у штовханину. Жінка пригрозила, що викличе поліцію, чим не на жарт розізлила зловмисника.

Він ухопив перехожу, почав замахуватися сокирою та кричати, що вб'є її. Після цих погроз жінка попросила, щоб він її відпустив. Чоловік залишив жінку, пообіцявши, що знайде її, та пішов геть. Киянка негайно повідомила про пригоду в поліцію.

затриманий у минулому відбував покарання за шахрайство / Фото: ГУ Національної поліції в Полтавській області

Менше ніж за півгодини на вулиці Північній патрульні поліцейські разом із оперативними працівниками затримали зловмисника та вилучили у нього сокиру.

За попередньою інформацією, на момент скоєння злочину чоловік перебував у тверезому стані. Правоохоронці викликали психіатричну бригаду, яка за зовнішніми ознаками не виявила будь-яких психічних розладів. Наразі призначено ряд відповідних експертиз.

Як з'ясували правоохоронці, 33-річний затриманий у минулому відбував покарання за шахрайство, нанесення тілесних ушкоджень та погрози фізичною розправою. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація