У Києві на ринку продавець-інвалід обстріляв жінку

У Києві на ринку продавець-інвалід обстріляв жінку

Фото: Reuters

Чоловіку здалося, що незнайомка хотіла вкрасти його товар.

У Києві на вулиці Луначарського на ринку сезонної торгівлі сталася стрілянина.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Між продавцем дрібного товару і потенційною купувальницею виникла конфліктна ситуація, в результаті якої чоловік застосував травматичну зброю", - йдеться у повідомленні.

За словами чоловіка-інваліда, який продає на ринку дрібні речі, до нього підійшла незнайомка. Поведінка жінки викликала у нього підозру, що нібито вона хоче вкрасти його товар. Тому чоловік спочатку зробив їй зауваження, а потім декілька разів вистрілив із пістолета.

Як розповіли медики, унаслідок стрілянини 42-річна жінка отримала тілесні ушкодження черевної порожнини, травми голови і ноги, їй надали необхідну допомогу, зараз здоров'ю потерпілої нічого не загрожує.

Своєю чергою правоохоронці порушили кримінальне провадження проти стрільця. Також зазначається, що відносно нього обирається запобіжний захід, не пов'язаний із арештом, через те, що чоловік має фізичні вади. Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, раніше на Львівщині сталася моторошна різанина - місцевий мешканець накинувся із ножем на власну родину. Озвірілий чоловік убив свою матір та доньку, ще двоє людей із пораненнями потрапили до лікарні. Неушкодженою від батька вдалося втекти лише одній жінці, яка розповіла подробиці кривавої трагедії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація