У Києві невідомі напали на подружжя і розстріляли чоловіка

У Києві невідомі напали на подружжя і розстріляли чоловіка

Фото: pixabay.com

Дружину загиблого із травмами госпіталізували.

У Києві у п'ятницю, 27 травня, невідомі ввечері напали на подружжя.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації ГУ Національної поліції.

"Подія сталася вчора о 21:50 на вулиці Івана Лепсе у Солом'янському районі столиці. Про це поліції повідомили люди, які почули постріли", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, подружжя залишило автомобіль на стоянці, а коли йшли додому, до них підбігли двоє невідомих. Один із нападників чотири рази вистрілив чоловіку у голову, а інший у цей час бив людину.

Після цього невідомі втекли з місця інциденту автомобілем.

Як зазначається, чоловіка госпіталізували до лікарні непритомного, його дружину також забрали до лікарні із травмами. Згодом постраждалий помер від отриманих поранень.

Правоохоронці вилучили з місця події чотири гільзи калібру 9 мм, які вже відправили на експертизу. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із травматичного пістолета. Наразі порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, триває розшук нападників.

Нагадаємо, раніше у Києві невідомі побили фотографа і волонтера Сергія Моргунова. У нього були діагностовано забій головного мозку, крововилив у мозок, перелом нижньої щелепи, перелом носа, перелом відростка лобової кістки і часткову втрату пам'яті. За декілька днів зазнала нападу інша київська волонтерка Світлана Бєльська. Жінка, яка опритомніла у калюжі крові, згадала, що чоловік мовчки накинувся на неї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація