У Києві невідомі відкрили вогонь на АЗС

Зловмисники підстрелили охоронця автозаправної станції.

У Києві вночі невідомі влаштували стрілянину на АЗС в одному з районів міста.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації ГУ Нацполіції.

"Подія трапилася сьогодні близько першої години ночі на вулиці Волинській у Солом'янському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, спровокували конфлікт декілька агресивних осіб. Здійснивши декілька пострілів, невідомі сіли в автомобіль і поїхали з місця події.

Унаслідок інциденту було поранено охоронця АЗС. Чоловіка із вогнепальним пораненням лівого стегна та численними синцями госпіталізували. Наразі постраждалий відмовляється спілкуватися із правоохоронцями.

Водночас повідомляється, що правоохоронці під час огляду території АЗС знайшли 9 гільз, попередньо - від травматичного пістолета, та відправили їх на експертизу.

За декілька годин підозрюваних у стрілянині затримали в іншому районі столиці, триває розслідування.

"За попередньою інформацію, між власником та орендатором АЗС останнім часом триває цивільно-правовий конфлікт", - додали у поліції, зазначивши, що поки що невідомо, чи пов'язаний він із нічним інцидентом.

Нагадаємо, раніше в центрі Києва на Бессарабській площі між двома групами осіб виник конфлікт. У результаті інциденту один чоловік отримав поранення, за попередніми даними, з травматичної зброї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація