У Києві невідомий відкрив стрілянину на порозі квартири жінки

Пізніше було затримано 19-річного молодика.

У Києві на Оболоні невідомий відкрив стрілянину по жінці на сходовому майданчику будинку. Місцева мешканка отримала непроникаюче вогнепальне поранення руки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До поліції надійшло повідомлення він жінки про те, що на сходовому майданчику будинку в неї вистрілив невідомий. Постраждалу жінку забрала швидка. Наразі її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Пізніше постраждала розповіла правоохоронцям, що, вийшовши з ліфта на одинадцятому поверсі багатоповерхівки, вона помітила на сходовому майданчику незнайомця, який без жодних погроз чи вимагання вистрілив у її сторону з пістолета. Киянка детально описала зовнішній вигляд нападника - і поліція почала його пошуки.

"З місця події експерти вилучили та направили на відповідну експертизу 9- міліметрову гільзу. За попередніми висновками правоохоронців, чоловік стріляв із пристрою для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями", - йдеться у повідомленні.

Під час патрулювання, поліцейський екіпаж помітив схожого за описом чоловіка, який почав вести себе підозріло, а в результаті визнав свою причетність до стрілянини.

19-річного молодика затримали. За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією "Хуліганство". Санкція статті передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії та з'ясовують мотиви вчинення правопорушення.

Нагадаємо, патрульна поліцейська, яку ще нещодавно викрили у водінні в нетверезому стані, стріляла з пістолета по бляшаних банках в одному зі столичних ресторанів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація