У Києві невідомий жорстоко побив жінку-волонтера

У Києві невідомий жорстоко побив жінку-волонтера

Фото: Facebook/Lana Belska

Жінка, яка опритомніла у калюжі крові, згадала, що чоловік мовчки накинувся на неї.

У Києві невідомий напав на волонтера Світлану Бєльську і жорстоко побив її.

Про це постраждала повідомила на своїй сторінці у Facebock.

"На мене напав Маніяк! Справжнісінький Маніяк, Маньячище! Як підсумок: 16 швів на губах, величезні гематоми і синці по всьому тілу, нервові неконтрольовані посмикування, постійний головний біль, слабкість і похитування "а-ля штормить", ну про моральний та психологічний стан - промовчу", - написала вона.

За словами Бєльської, якийсь чоловік підбіг до неї ввечері, 24 травня, на Осокорках і почав мовчки бити.

"Увечері, не так вже й пізно, мене наздогнав мужик, років близько 40, і побив! Ні за що, ні про що! Зі спини! Ні слова не сказав! Просто наздогнав і побив. Дуже сильний удар в щелепу, потім не пам'ятаю... Прокинулась в калюжі крові, в непритомному стані ", - додала вона, зазначивши, що у результаті нападу у неї нічого не зникло.

До того ж Бєльська, посилаючись на оперативників, наголосила, що у столиці зараз орудує банда заїжджих маніяків, які "полюють винятково за симпатичними молодими панянками".

Нагадаємо, раніше у Києві на Подолі також жорстоко побили фотографа і волонтера Сергія Моргунова. У нього були діагностовано забій головного мозку, крововилив у мозок, перелом нижньої щелепи, перелом носа, перелом відростка лобової кістки і часткову втрату пам'яті. За попередніми даними, цей випадок є не першим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація