У Києві ошукані люди самотужки впіймали афериста, який за день здавав одну квартиру десяткам родин

У Києві ошукані люди самотужки впіймали афериста, який за день здавав одну квартиру десяткам родин

Люди самотужки впіймали афериста

Міліція не могла затримати ділка майже рік. 

Народними зусиллями в Києві впіймали квартирного афериста. Даниїл, він же Руслан, примудрявся здавати за день одну й ту саму квартиру десяткам родин, а на додачу ще й встигав їх грабувати. Міліції не вистачило й року, аби впіймати ділка. Тож, ошукані квартиранти вистежили його самотужки, йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Майже рік тому з інтевалом у кілька годин з речами ошукані люди сходилися до однієї й тієї самої квартири, яку виняйняли в ділка. Один з ошуканих, Володимир, розповідає, що на одну адресу - з десяток родин. 

"Ну, підписали ми договір, там все  було. Паспорт був, прописка була, все гарно було. Документи на квартиру були теж", - стверджує потерпілий. 

3500 за місяць, квартплата плюс інтернет за рахунок квартиродавця. Аферист прораховував усе. Навіть устигав грабувати тих, хто речі перевозив до заселення, а здавав квартири, які винаймав подобово. 

Олександр, який упізнав свого ошуканця під час прогулянки, простежив за ним до самого будинку та вирахував номер квартири. Щоправда, затримати вдалося з другого разу. Поліція спочатку відмовилася, бо не має права ходити по квартирах. Тоді й допомогла сусідка. 

"Коли ми слідчому віддали всі документи з доказом його провини, він зрозумів, що він попався і став тікати, його затримали і в наручниках доставили у відділення міліції", - розповів Олександр. 

У Києві впіймано квартирного афериста

У Києві впіймано квартирного афериста

Однак і тут біди ошуканих не скінчилися. Частину минулорічних заяв в міліції, виявляється, десь загубили, попросили написати нові. А напередодні квартиранти зв'язалися з ТСН і розповіли, що афериста відпустили під заставу. В міліції поки офіційно не підтверджують, кримінальна справа порушена. 

Постраждалі від афери впевнені, що злодій знову спробує втекти та просять відгукнутися всіх ошуканих, аби з'явилися нові заяви, а відтак і підстави знову затримати ділка.

Нагадаємо, що раніше в Києві поліція "на гарячому" схопила квартирних злодіїв, які намагалися пограбувати квартиру по вулиці Щорса у Печерському районі.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація