У Києві працівник посольства РФ влаштував ДТП на позашляховику із дипномерами

У Києві працівник посольства РФ влаштував ДТП на позашляховику із дипномерами

Аварію влаштував працівник посольства РФ / Фото: ТСН

Полісмени підозрюють, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Сьогодні, 30 листопада, вранці у столичному районі Поділ водій на позашляховику Toyota  із дипломатичними номерами влаштував дорожню аварію. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок

Пригода сталася на вулиці Глибочицькій - це доволі крутий підйом з Подолу у середмістя Києва. Ділянка є аварійно небезпечною у слизьку погоду. Особу винуватця поліцейські з'ясували, але інформацію не розголошують.

Виходити з автомобіля водій відмовився. На очах у кореспондента ТСН  до чоловіка у салоні Toyota приїхав представник російського посольства. Власне, саме він замість водія спілкувався із поліцією та давав свідчення.

Полісмени підозрюють, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"З ротової порожнини відчувався характерний запах алкоголю. (Водій- Ред.) не називав своїх анкетних даних. Однак в процесі розмови нам вдалося дізнатися його прізвище, ім'я та по-батькові, однак більше ніяких даних він не надав", - розповів представник патрульної поліції.

Очевидці стверджують, що позашляховик рухався невпевнено, його намагалося об'їхати біле авто Ford. Чоловік, який перебував за кермом  позашляховика, різко підрізав інший транспортний засіб  та зупинився, що і спричинило аварію. 

Наразі остаточно підтверджено, що водій – працівник посольства Росії, тому полісменам довелося його відпустити. Правоохоронці сподіваються, що водія покарають за місцем роботи.

Кореспондент ТСН Владислав Долецький.

Як повідомлялося раніше, днями у Києві ректора вишу відсторонили від роботи після резонансної ДТП і втечі через паркани. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація