У Києві школяр прострелив собі голову батьковим пістолетом

У Києві школяр прострелив собі голову батьковим пістолетом

Фото: pixabay.com

Хлопець помер до приїзду лікарів

У Києві учень 8-го класу звів рахунки із життям, вистреливши собі в голову із пістолета. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у м. Києві.

Зазначається, що хлопчика у його кімнаті знайшов батько. Школяр також залишив передсмертний лист.

У поліції зазначають, що юнак помер до приїзду швидкої. При цьому батько самогубці розповів правоохоронцям, що має револьвер "Альфа" під патрон "Флобер".

"Приблизно о 14:00 його син повернувся додому, а за півгодини батько зайшов до його кімнати: хлопець був без свідомості, поруч лежав револьвер. Дитина померла до приїзду лікарів", - йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ попередньо з додатковою кваліфікацією – самогубство.

Нагадаємо, у Луцьку патрульні поліцейські врятували від смерті психічно хвору жінку, яка намагалася покінчити життя самогубством. Отримавши виклик, патрульні приїхали на місце полії і побачили біля дверей квартири доньку жінки. Вона намагалася достукатися до мами, двері були замкнені на замок, ключа від якого не було. Патрульні вирішили пробратися у квартиру через вікно. Житло знаходиться на першому поверсі, фіранка була відчинена, тож один з поліцейських потрапив усередину. Він відчинив двері колегам та лікарям швидкої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація