Частину Києва та області на декілька днів повністю відключать від води

Частину Києва та області на декілька днів повністю відключать від води

Фото: pixabay.com

У "Київводоканалі" організували підвезення води киянам.

У трьох найбільших районах Києва обмежать водопостачання через ремонтні роботи.

Про це повідомили у прес-службі "Київводоканалу".

"З 16:00 15 липня до 8:00 18 липня 2016 року буде припинено або часткового обмежено водопостачання низки житлових масивів Києва та області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, для забезпечення стабільного функціонування системи водопостачання низки житлових масивів міста Києва, починаючи з 15 липня на вул. Берковецькій, 6, будуть проводитись ремонтні роботи на великому водоводі, який подає воду значній частині мешканців Правого берега. Зокрема, на ділянці проспекту Палладіна від проспекту Василя Порика, 8, до вулиці Пономарьова мережу відключать повність для врізки та монтажу запірної арматури.

У зв'язку з цим буде відсутнє водопостачання у мешканців села Горенка (водовозка з питною водою – біля сільради на вул. Леніна, 125-а) та вул. Берковецької (водовозка – вул. Берковецька, 6).

До того ж через зниження тиску можливо зникне вода на верхніх поверхах будинків:

  • - у Пущі-Водиці: вул. Курортна, Міська, Лісна, Селянська та Червонофлотська (водовозка – вул. Червонофлотська, 6);
  • - на житловому масиві Південна Борщагівка: вул. Велика Окружна, Зодчих, Сім'ї Сосніних, Корольова, Симиренка (питна вода – бювети на вул. Симиренка, 10 та Булгакова, 11);
  • - на Микільській Борщагівці: вул. Зодчих, Жмеринська, В. Верховинця, Сім'ї Сосніних (питна вода – бювети по вул. Зодчих, 40; Генерала Потапова (парк); Якуба Коласа, 25; Ромена Роллана (ріг вул. Тулузи); вул. Леся Курбаса, 6);
  • - на житлових масивах Нивки і Галагани: вул. Туполєва, Стеценка, Саратовська, Салютна, Баумана, просп. Перемоги, вул. Чистяківська, Дружківська (водовозки – вул. Баумана (ріг вул. Саратовської); вул. Салютна (ріг вул. Щербакова); вул. Невська (ріг вул. Естонської); вул. Червонозаводська (ріг вул. Кулібіна); бювети – вул. Туполєва, 13; Салютна, 18; В. Піка – вул. Тешебаєва; Туполєва, 22);
  • - на житловому масиві Новобіличі: вул. Булаховського, Генерала Наумова, Підлісна, Олевська, Робітнича, просп. Палладіна (водовозка – вул. Клавдіївська, 34 та вул. Булаховського, 30);
  • - на масивах Святошин, Академмістечко та Біличі: вул. Чорнобильська, Уборевича, бульв. Вернадського, вул. Кржижановського, Степанченка, Святошинська, Відпочинку, Верховинна та Кільцева дорога (водовозка – вул. Вітрука (ріг вул. Депутатської); бювети – на вул. Святошинська, 6 (ріг вул. Верховинної); Котельникова (ріг вул. Петрицького); вул. Пушиної (ріг вул. Біличанської); вул. Ірпінська, 71.

Окремо у ПАТ "АК "Київводоканал" закликали мешканців заздалегідь передбачити запас води для господарсько-побутових потреб та вибачилися за тимчасові незручності.

карта відключень

Нагадаємо, раніше у Києві кілька районів залишилися без води і світла. Аварія на ТЕЦ-6 створила комунальні проблеми киянам.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація