У Києві в очікуванні негоди розгорнули десятки пунктів обігріву та обмежать рух вантажівок

У Києві в очікуванні негоди розгорнули десятки пунктів обігріву та обмежать рух вантажівок

Фото: УНІАН

Боротись зі снігопадом готові близько 600 одиниць комунальної техніки.

У Києві розгорнули 30 пунктів обігріву, з яких 11 – цілодобові, а за необхідності їхню кількість збільшать до 50. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

В разі снігопаду в суботу, 7 січня, вранці буде прийнято рішення перекрити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту та звернувся до водіїв із проханням врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів.

"У нас готові до роботи близько 600 одиниць техніки: 380 автівок комунальної корпорації "Київавтодор", а також механізація ЖЕКів. Відпрацьовані маршрути прибирання, аби забезпечити оперативне прибирання вулиці. Однак ми також розраховуємо на підтримку киян у цій роботі. За можливості просимо пересісти на громадський транспорт, аби не створювати заторів великою кількістю авто, а також не паркувати машини в місцях, де вони заважатимуть прибиранню", – наголосив Пантелеєв.

Зазначимо, вже сьогодні у Києві очікуються пориви вітру 15-20 м/с та хуртовини. А 7 січня в столиці очікуються складні погодні умови: сніг, хуртовини. Температура вночі 17-19°, вдень 14-16°. На дорогах ожеледиця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація