У Києві оголосили план-перехоплення через вибух в районі Академмістечка

Про постраждалих не повідомляється.

Сьогодні, 14 квітня, у Києві на вулиці Краснова стався вибух – вибухнуло авто ВАЗ. Інформацію ТСН підтвердили у поліції Києва.

Станом на 12:45 вибухотехніки перевіряють авто, чи є ще загроза вибуху. Спочатку машину перевірив робот, потім екіпірований співробітник вибухотехнічної служби. Місце події оточено правоохоронцями.

Як розповідають очевидці події, біля машини після вибуху бачили трьох чоловіків – вони сіли у біле авто та зникли у невідомому напрямку. Оголошено план-перехоплення. Чи мають ці чоловіки стосунок до вибуху, наразі невідомо.

Машина, що вибухнула, вже два дні стояла біля будинку. Місцеві мешканці кажуть, що це вже другий подібний випадок за рік.

"Внаслідок вибуху пошкоджено транспортний засіб, стіну та вікна будинку. Інформації про потерпілих немає. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження ст.15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові дії щодо встановлення та затримання зловмисників", - прокоментувала прес-служба Нацполіції Києва.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Наступна публікація