У Києві відбувся антивоєнний марш

У Києві відбувся антивоєнний марш

У столиці відбувся марш миру

Активісти прагнуть, аби люди зрозуміли цінність спокою та злагоди в усьому світі.

У столиці України відбувся антивоєнний марш. Активним містянам, які навіть після святкування новорічної ночі зійшлися на акцію, роздавали таблички з назвами країн, де, як і в нас, тривають збройні конфлікти, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Учасники мирної ходи кажуть, що 1 січня, в Міжнародний день миру, лише вкотре хочуть нагадати, як важливо цінувати спокій, злагоду та добробут. І підтримувати одне одного в складні часи.

Що нині війна руйнує долі ще в майже 30 країнах світу, українці на марші зізналися, знали й раніше. Але тільки після агресії Росії зрозуміли ціну миру.

"Я не розуміла, наскільки це жахливо. Бо коли це відбувається поряд, в Україні, і чуєщ всі ці історії, то розумієш, як взагалі руйнується життя багатьох людей", - пояснила киянка Ірина Кравчук.

"Для нас важливо починати перший день у році – з миром. І не тільки в Україні. Зараз ця проблема важлива для нас. І ми відчуваємо, наскільки важливо жити в мирі, прагнемо миру і хочемо показати, що мир починається з кожного з нас", - додала киянка Віта Зіневич.

Тим часом обстріли в зоні АТО зводять нанівець зусилля дипломатів у Мінську.

У Києві маршем відзначили Міжнародний день миру

У Києві маршем відзначили Міжнародний день миру

Повʼязані теми:

Наступна публікація