У Києві влада взялася за Будинок профспілок: кафе "Каратель" закриють, добудовані поверхи знесуть

У Києві влада взялася за Будинок профспілок: кафе "Каратель" закриють, добудовані поверхи знесуть

Будинок профспілок під час Майдану / Фото: УНІАН

Про це повідомив радник Кличка.

Сьогодні, 14 липня, вранці розпочався процес демонтажу двох останніх незаконно прибудованих поверхів над Будинком профспілок в Києві.

Про це повідомив нардеп і радник київського міського голови Дмитро Білоцерківець в Facebook.

За його словами, цей процес буде проходити в три етапи: перший - обмеження доступу в будівлю і закриття скандального кафе "Каратель", другий - підготовка майданчика під доступ будівельної техніки, третій - процес демонтажу двох незаконних поверхів.

Нагадаємо, в згорілому Будинку профспілок на місці скандальної l'kafa навесні запрацювало нове кафе. Офіційне відкриття відбулося 1 квітня. Заклад оформили в своєрідному стилі. На стінах облаштували світильники з осколків реактивних снарядів "Град". На полицях поставили псевдококтейлі Молотова. Над барною стійкою повісили тризуб. В акваріум запустили раків. Біля вітрин поставили мішки для барикади. Зверху повісили вивіску "Каратель".

Втім, вивіску з назвою закладу через деякий час прибрали. Роботи провели вночі за наказом Київської міської адміністрації. Тоді в КМДА вже заявляли, що кафе незаконне, тому вивіску демонтують, а навколо поставлять паркан.

Повʼязані теми:

Наступна публікація