У Києві завершили один із найвищих муралів у світі

У Києві завершили один із найвищих муралів у світі

Фото: facebook Art United Us

Висота будівлі, на якій розташований мурал, - 26 поверхів.

Сьогодні, 11 травня, у Києві закінчили найвищий мурал у Європі.

Він розташований за адресою пр-т Маяковського 1В. Висота будинку становить 26 поверхів, із них 24 житлових та 2 технічних.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook проет Art United Us, італійський художник  "2501" заклав у свою роботу слово "Воля", на це його надихнув герб України.

Відтепер столичний мурал вважається одним із найвищих у світі та найвищим у Європі.

Нагадаємо, цьогоріч у всьому світі стартував новий мистецький проект ArtUnitedUs, організатором якого є українець Гео Лерос. Художники планують створити 100 муралів в Україні й 100 - навколо планети Земля, утворюючи "кільце миру". Таким чином вони збираються звернути увагу світової громадськості до проблеми війни на Землі на прикладі України. 

Як відомо, за останні кілька років митці прикрасили вулиці Києва десятками яскравих та масштабних малюнків – муралів. Талановиті художники з України, Іспанії, Аргентини, Австралії та Португалії розбавили урбаністичний пейзаж столиці картинами, які вражають. Сірі стіни прикрашають неймовірні портрети, пейзажі та абстракції. ТСН.ua вирішив зібрати найяскравіші стріт-арти Києва, які тішать око своїми барвами та майстерністю виконання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація