У Києві знесли старий кінотеатр, аби побудувати ТРЦ

У Києві знесли старий кінотеатр, аби побудувати ТРЦ

Фото: скриншот з відео

Кінотеатр стояв вже давно закритий.

У Києві знесли старий кінотеатр "Нивки", який кілька років вже не працював. На його місці планують побудувати торгово-розважальний комплекс

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співкоординатор Ради з урбаністики Києва Григорій Мельничук.

"Знесли кінотеатр "Нивки". Нині вже купа руїн", – написав він.

Мельничук також зазначив, що кінотеатр стояв вже давно закритий.

"Наразі тут самі руїни. Давно стояв зачинений, особливо не шкода, але є ризик втратити частину зеленої зони – частину дерев уже знесли", – написав активіст.

Раніше депутат Київради Костянтин Яловий заявляв, що на місці кінотеатру "Нивки" зведуть новий торгівельно-розважальний центр з супермаркетом, кінотеатром та парковкою.

Нагадаємо,  на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" почалося будівництво торговельно-розважального центру. Ділянку землі всередині транспортної розв'язки огородили парканом і підігнали будівельну техніку. Небайдужі кияни вимагають зупинити будівництво ТРЦ, мешканці району певні – будівництво зруйнує станцію і загрожує життю. 

Своєю чергою, у метрополітені запевнили, що будівництво ТРЦ цілком безпечне, але люди категорично проти нього та вимагають зупинити будівельні роботи. Активісти перекривають рух та намагаються привернути увагу київської влади до цієї проблеми.

Мер Києва Віталій Кличко заявив про те, що роботи на "Героїв Дніпра" є плановими і направлені на укріплення станції метрополітену та обіцяє, що без згоди киян нічого не будуватимуть.

Повʼязані теми:

Наступна публікація