У Кличка оприлюднили попередження киянам через сніг та ожеледицю

У Кличка оприлюднили попередження киянам через сніг та ожеледицю

Фото: УНІАН

29 листопада столицю засипало снігом.

У КМДА закликають водіїв бути обережними на дорогах і, за можливості, користуватися громадським транспортом.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації із посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища. 

Також комунальні служби звертаються до водіїв із проханням не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу.

За даними Українського гідрометцентру, у вівторок, 29 листопада у столиці очікується хмарна погода з проясненнями, сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень -1...-3 градуси.

Нагадаємо, на столицю України налетів потужний снігопад, через негоду у Києві затори. В Україну - повертаються морози й завірюхи, про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок. Сьогодні вдень буде морозно по всій країні, окрім півдня. Там, а також на сході - поки не сніжитиме. А от решту країни - вже притрушує. На півночі - сипатиме найдужче. Вже завтра морози скують усю країну. До -10 градусів опустяться стовбчики термометрів на півночі, у столиці вночі -9 градусів. Сніжитиме й морозитиме, пророкують синоптики, щонайменше до кінця тижня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація