У поліції розповіли про стан потерпілих внаслідок ДТП за участю сина нардепа Молотка

У поліції розповіли про стан потерпілих внаслідок ДТП за участю сина нардепа Молотка

Фото: Facebook/Киев Оперативный

Батько кривдника пообіцяв не перешкоджати слідству та виплатити компенсацію всім потерпілим.

Життю сімох потерпілих унаслідок ДТП із сином народного депутата Денисом Молотком нічого не загрожує, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Про це ТСН повідомили в патрульній поліції Києва та ресторані, чию машину протаранив Молоток.

"Кілька годин тому зв'язалися щоб зустрітися і з'ясувати ситуацію. Вони хочуть відшкодувати збитки. У всіх постраждалих травми середньої тяжкості, вони вже вдома. З лікарні їх випустили", – повідомила адміністратор ресторану Людмила Єрмак.

Аварія сталася напередодні о 5-тій ранку. Тоді поліцейські побачили джип "Мерседес", що порушив правила дорожнього руху, та наказали зупинитися, проте водій почав тікати.

Вже за декілька кілометрів протаранив поліцейський "Пріус" та легковик "Деу", що розвозив працівників ресторану додому. Чотирьох пасажирів "Деу" шпиталізували з травмами різного ступеня. Самого винуватця змогли затримати лише за кілометр від місця аварії.

Ним виявився 28-річний Денис Молоток, син Ігоря Молотка – нардепа від партії "Воля народу". Візуально лікарі встановили, що водій був напідпитку, проте, проходити алкотест він відмовився. Затримати його також не вдалось – у поліції не знайшлося достатньо підстав. Батько кривдника пообіцяв не перешкоджати слідству та виплатити компенсацію всім потерпілим.

Поліція повідомила про стан постраждалих у ДТП за участі сина Ігоря Молотка

Поліція повідомила про стан постраждалих у ДТП за участі сина Ігоря Молотка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація