У шалену заметіль у Києві сноубордист стрибав між автівок на дорозі (відео)

У шалену заметіль у Києві сноубордист стрибав між автівок на дорозі (відео)

Сноубордисти розважаються на завалених снігом дорогах Києва

На дорогах Києва "місцями ускладнення", а місцями транспорт просто не рухається.

Шалена заметіль не відпускає Київ. У ніч проти суботи, 23 березня, у столиці продовжує йти сніг.

Станом на 5:47 ранку рівень заторів сягає 4 балів із 10, "місцями ускладнення", свідчить інформація на Яндекс.Пробки.

І дійсно, рух на Татарці, Дорогожичах, зокрема на вулиці Олени Теліги в напрямку Шулявки, на вулиці Щусєва в напрямку Сирця, практично зупинився, передає кореспондент ТСН.ua. Годину тому у житловий масив Виноградар проїхати було майже неможливо.

Автомобілі застрягають на підйомах та утворюють великі затори.

Вдень і ввечері у деяких районах пасажирам доводилося виштовхувати із заметів тролейбуси. Однак місцями громадський транспорт просто зупинився.

Так, на Подільському спуску біля стадіону "Спартак" у колону вишукувалися і застигли близько п'яти тролейбусів. Автомобілям зустрічних напрямків доводилося по черзі об'їжджати їх по одній вільній смузі.

Як повідомляли ЗМІ, були зафіксовані збої в роботі столичного електротранспорту. Так, близько двох годин був відсутній рух на лінії швидкісного трамваю.

Примітно, що на Подолі, Татарці, Куренівці та Дорогожичах вночі не було жодного натяку на снігозбиральну техніку. Лишень біля метро Шулявка застряг один трактор, який вибравшись із кучугурів, поїхав геть, розчищаючи пішохідну доріжку.

Можливо, жодна із 328 одиниць снігоприбиральної техніки, яку обіцяв випустити на вулиці міста, "Київавтодор", не змогла дістатися до зазначених вище локацій.

Тим не менш знайшлися кияни, які побачили у сніговому апокаліпсисі свої плюси. В інтернеті з'явилося відео зі сноубордистом, який із задоволенням катається вулицями столиці на буксирі у авто.

Відео виклав на своїй сторінці на Facebook користувач Gosha Deev та підписав: "Хто кого везе на буксирі, а я - сноубордиста".

Перехожі сприйняли витівку чоловіка зі схваленням, підбадьорюючи його вигуками "Давай, давай! Оце сильно".

Повʼязані теми:

Наступна публікація