У столичній підземці поліція затримала нетверезого чоловіка з револьвером

У зловмисника виявили "Наган", споряджений набоями (7 штук), та пакет із подрібненою речовиною зеленого кольору.

На станції метро "Теремки" поліція затримала чоловіка, який розгулював зі зброєю.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що ввечері 18 січня на кінцевій станції підземки працівники поліції зупинили чоловіка, який поводився підозріло та мав ознаки алкогольного сп'яніння. Правоохоронці запросили його до кімнати поліції для встановлення особи. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет. Відповідного дозволу на зброю у нього не було.

"25-річний киянин розповів правоохоронцям, що револьвер він нібито знайшов рік тому на Харківщині та залишив собі з метою самооборони. Набої до нього виготовив власноруч", – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що "Наган", споряджений набоями (7 штук), та пакет із подрібненою речовиною зеленого кольору, яка нагадує марихуану, вилучили та направили на проведення експертизи.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтями "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Тернополі затримали 18-річного місцевого жителя, який із пневматичної зброї стріляв по вікнах квартир, автомобілів та маршрутки. Зазначимо, 15 січня мешканці мікрорайону Дружба почали звертатися із заявами про пошкоджені вікна квартир та автомобілів, правоохоронці оперативно встановили особу стрільця, який виявився 18-річним тернополянином.

Повʼязані теми:

Наступна публікація