У столиці недолугий злодій втратив документи та капці, тікаючи з місця злочину

Інцидент стався біля метро "Лук'янівська".

У Києві неподалік метро "Лук'янівка" молодик вкрав 850 грн, але поки тікав, втрачав дорогою речові докази. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у місті Києві.

"Молодий чоловік підійшов до продуктового кіоску і попросив морозива. Продавець попрямувала до холодильника, а покупець швидко просунувся у віконце, схопив гроші і побіг геть. Жінка кинулася його наздоганяти, при цьому кликала на допомогу", - йдеться у повідомленні.

Хлопець тікав дахами гаражів та губив особисті речі. Слідчо-оперативна група оглянула місце події, вилучила, крім загублених речових доказів, документи зловмисника.

За півгодини офіцери поліції чатували підозрюваного у місцях його можливого перебування. Невдовзі, розуміючи безперспективність переховування, 20-річний місцевий мешканець сам прийшов до відділу поліції і зізнався у скоєному.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції оголосили йому підозру у скоєнні грабунку, за який передбачено покарання: штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація