Українські пекарі презентували хліб для схуднення

У Києві триває загальноукраїнський конкурс пекарів

Хліб для схуднення. Своїми рецептами краси діляться пекарі на загальноукраїнському конкурсу серед закоханих у хліб, який триває у столиці, йдеться в ТСН.19.30. 

Тісто місять за одним столом аматори та професіонали. Головна умова – нікуди не поспішати. Замість виробничих дріжджів, додають природну закваску. Одна така буханка підходить 20 годин, тоді і хліб корисний і давні традиції випікання не порушуються.

Уроки новачкам дають досвідчені кулінари: майстри обрядової української випічки та класичної французької технології. Тісто роблять з пшеничного, житнього та цільнозернового борошна і лише руками, без хлібопічок.

Кажуть, витрати на одну хенд-мейд буханку, інгредієнти та електрика, становлять близько шести гривень.

"Хліб, який випікається дома, він лежить тиждень, він не пліснявіє, там не може бути ніякої, тим більше рожевої, яка є в хлібі з хлібопекарні. Це корисно, це потрібно насамперед для своєї родини", - каже пекар-аматор Наталія Бонь

Загальноукраїнський конкурс серед закоханих у хліб триває у столиці

ТСН. 19:30 16 квітня, 20:34
Тісто місять за одним столом аматори та професіонали. Головна умова – нікуди не поспішати.  Замість виробничих дріжджів - додають природну закваску. Уроки новачкам дають досвідчені кулінари: майстри обрядової української випічки та класичної французької технології.  Кажуть, витрати на одну  хенд-мейд буханку (інгредієнти та електрика) становлять  близько шести гривень.

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції