Унікальні дитячий садочок та ліцей запрошують на День відкритих дверей! Новини компаній

Унікальні дитячий садочок та ліцей запрошують на День відкритих дверей!

Особлива увага в Ліцеї приділяється польській мові.

E квітні цього року в Києві відбулася подія, що змусить відкоригувати стандарти турботи про дитину та її навчання в усіх дошкільних та шкільних навчальних закладах України, незалежно від їхньої форми власності – відкриття Міжнародного ліцею МАУП – навчального закладу, що забезпечує комплексну підготовку дитини від дитячого садочку до старшої школи, з величезною увагою як до інтелектуального, так і до особистісного розвитку учнів. Особливістю закладу є те, що діти, закінчуючи ліцей, будуть повністю усвідомлювати свої таланти та здібності.

Партнер Ліцею, американська компанія ЕТS (Educational Testing Service) D'elite School,  світовий лідер у тестуванні в освіті та бізнесі, забезпечує тьюторський супровід класних колективів англомовним вихователем, викладання в старшій школі окремих предметів англійською мовою, практику за кордоном та підготовку до здачі іспитів IELTS, TOEIC, TOEFL.

Особлива увага в Ліцеї приділяється польській мові – задля отримання подвійного, українсько-польського атестату про повну середню освіту. Польська мова вивчається з 2-го класу у формі "Польського клубу", а з 5-го класу - як друга іноземна. Викладачі – носії мови. Польський клуб забезпечує мовну практику в Польщі, співпрацю з навчальними закладами та міжнародними громадськими організаціями, підготовку до сертифікаційних іспитів щодо знання польської мови, а також дистанційне навчання з метою отримання польського атестату про середню освіту.

У вільний від академічного навчання час діти самостійно чи за бажанням батьків обирають улюблені з багатьох студій: Lego Education, спортивні секції, гра на гітарі, театральна майстерність, dаnce-студія, вокал, арт-студія, клуб шахів тощо.

Чи не найбільшу увагу в Ліцеї та садочку приділяють комфортним умовам навчання, здоров'ю та індивідуальному простору дитини:

- обов'язковими є фізкультурні хвилинки та щоденна година спорту;

- надзвичайна увага приділяється гігієні;

- еко-харчування. Також передбачена можливість вибору страв із двох меню та дієтичне харчування;

- меблі від ведучих європейських виробників: ортопедичні, сучасні, виготовлені з екологічно чистих матеріалів;

- еко-майданчики на свіжому повітрі, обладнані безпечними каруселями та гойдалками, із покриттям тільки з еко-матеріалів;

- цілодобова фізична охорона та відеоспостереження.

Вся команда Міжнародного ліцею МАУП та дитячого садочку, від прибиральниці до директора, прагне до створення еталонної установи в дошкільній і шкільній освіті в Україні. Адже дитина, що системно та всебічно розвивається, перебуваючи при цьому в максимально комфортному середовищі, обов'язково досягне успіху в сучасному світі!

В цю суботу, 28 травня, інноваційні садочок та Ліцей запрошують всіх турботливих батьків на День відкритих дверей. Докладнішу інформацію ви можете отримати за телефонами: (098) 227-54-04, (067) 232-39-62, (044) 494-47-44.

Також у вас є можливість зареєструватися на День відкритих дверей на сайті: http://ilmaup.com.ua/

Чекаємо на вас за адресою: Київ, вул. Фрометівська, 2, корпус 16

Наступна публікація